Dohányzás leszokás

Dohányzás leszokás

Az elektromágneses biostimuláció segítségével gyorsan és hatékonyan szabadulhat meg káros szenvedélyétől, a nikotinfüggőségtől! A biorezonancia készülék segítségével a nikotinfüggőség szüntethető meg. Elmúlik a nikotinéhség, nikotin utáni vágy, és nem lesznek nikotin-elvonási tünetek sem. A kezelés hatékonysága 80-85 %-os, de az Ön együttműködésére is szükség van, ez sem varázseszköz!! Általában egy kezelés elég szokott lenni ahhoz, hogy letegyék a cigarettát. Ritkán fordul elő, hogy 2 kezelést vesznek igénybe.


A mágnesterápiás program menetében a cél megvalósulásához a dohányzó szervezetének saját rezgéseit valamint az általa szívott cigaretta jeleit használjuk, minden esetben egyedileg, egyénre szabottan. A készülék a szervezet egészséges működésére jellemző rezgéseket felerősítve visszajuttatja a szervezetbe, támogatva, erősítve ezzel a saját megújító, önregenerációs folyamatát. A gép által kódolt dohány információja a készüléken áthaladva, fordított (inverz), tükörkép formában jut vissza a szervezetbe, ahol a hullámtan törvényszerűségének megfelelően a két hullám találkozásakor kioltja egymást, szinte azonnal megszüntetve a nikotin utáni vágyat..

Az eljárás veszélytelen, káros hatásoktól mentes, mivel a szervezetben a terhelő diszharmonikus jelek kioltódnak, a harmonikus rezgések pedig felerősödnek. Eredményessége nem függ a dohányzással töltött évek számától, ugyanolyan hatásos az akár több évtizede fennálló függőség megszüntetésében.

A módszer behozhatatlan előnye, hogy semmilyen kényelmetlenséggel nem jár, nem igényel testen belüli beavatkozást, alkalmazása kellemes körülmények között zajlik.

30 perces eljárás mely jelentősen megkönnyíti a függőség felszámolását.

Ára: 8000Ft


A szolgáltatások ellenértékének befizetése Alapítványunk támogatásának minősül.

Tünetmentesen Közhasznú Alapítvány
Cim: 9023 Győr Lehel utca 15
Adószám: 18987382-1-08
Bankszámla: 59500203-11056256