Mozgásszervi fájdalmak - fizioterápiás szolgáltatások

Mozgásszervi fájdalmak esetére igénybe vehető fizioterápiás szolgáltatások


Már több mint 4 éve működő gyógyászati kezelőnkben várólista és beutaló nélkül szabadulhat meg kínzó fájdalmától, kellemetlen tüneteitől.

Az ősi gyógyászat alapreceptjein alapuló fizioterápiás eljárásokkal támogatjuk az Ön mielőbbi gyógyulását.

Szívből ajánljuk
- izomgörcs eredetű lumbágós fájdalmak
- izomhúzódás, zúzódás
- térd vagy váll túlerőltetéses fájdalmai
- csuklóízület vagy ínhüvelygyulladás
- ülőideg gyulladás vagy fájdalom
- ágyéki porckorong fájdalmak
- nehézkes mozgás, ideg és izomfájdalmak
- elégtelen keringés, trombózis veszély
- balesetek, törések utó rehabilitációja
- csontritkulás esetére


Az alábbi eljárásokkal segítünk:


Elektro impulzusos reflex terápia:
A kezelőfej által kibocsájtott komplex impulzus, az akupunktúrához hasonlóan képes a feltorlódott gyulladást kiváltó energiablokkokat hatásosan szétoszlatni. Egyrészt az elektro-impulzus terápia, másrészt a statikus mágneses hatás egymásra hatva szinergikus módon ötvöződik. Ennek okán a fájdalom miatt korlátozott mozgatású izmok elégtelen vérellátottsága a kezelés hatására azonnal megszűnik, az Ín-izom letapadások fellazulnak, az oxigén és éltető vér felvétel a sejtek szintjén azonnal érezhetően beindul. A magnetikus impulzus terápia stabilizálja az enzimtevékenységet, ideális szinten tartja a szövetek sav-bázis egyensúlyát.
A gyulladásos gócpontokra minden esetben gyulladást csökkentő pakolásokkal együtt hatva az esetleges kiöblösödések, sérvképződmények, porckorong elfajulások jelentősen csökkenhetnek, ezáltal kevésbé lesz mozgásában korlátozva az érintett.
A kezelés átlag 30 percet vesz igénybe, és a páciens problémájához mérten javasoljuk a kezelések gyakoriságát.

A pulzáló mágneses erőtérben végzett kezelések hatására a kollagén képződés a szervezetben optimalizálódik, így az érfalak rugalmassága és az izmok és ínak nyújthatósága jelentősen javul. A műtétek hegei látványosan gyorsabban gyógyulnak, mert a hegszövet rugalmasabbá válik. A csontok szilárdsága erősödik általa, mert a kálcium, -magnézium, -nátrium, és káliumionok aktivitása a mágneses térben megsokszorozódik.

Javítja a vérkeringést, mégpedig azonnal érezhető módon, mert ahol fájdalom vagy kopás, esetleg mészlerakódás van, ott a keringés már régóta nem optimális. Fájdalomcsillapító hatást is tulajdonítanak a mágnes terápiának.
A kezelés 30 perces, ruhában fekve vagy ülve történik.
Ára: 2500Ft


Polarizált gyógyfényterápia:
A polarizált fényt alkalmazzuk minden olyan esetben, amikor gyulladás vagy elégtelen szöveti vérellátottság, oxigénhiány miatt nem tud beindulni a regeneráció. Mivel maga a fény nem bocsájt ki hőt, ezért hideg fénynek is nevezzük. A polarizáció foka nyújtja a mélyterápiás kihasználhatóságát, mivel átlag 10-15 cm-es mélyre lehatol a fénye, így a kezeléshez használt hatóanyag a szövetek mélyén fejtik ki hatásukat.

Hatásmechanizmus: azonnali nyákoldó hatás egy légcsőhurut esetén, izomlazító hatás, bőrszövet regenerálás, gyulladás mérséklése, csonterősítés, a csontsejt képződés fokozása által, immunitás fokozás a falósejtek aktivizálása segítségével.
Ára: 800Ft/10 perc


Kombinált terápia:
Amikor több tényező is áll a probléma hátterében, régóta fennáll a kínzó tünet, és eddig semmilyen alkalmazott terápia nem idézett elő pozitív változást.
Ezekben az esetekben ötvözzük a fent ismertetett terápiákat, a fokozatosság és a regulációs merevség (szervezet gyógyulásának ütemének) figyelembe vételével.