Szokjon le dohányzásról egy komplex program segítségével!

Szokjon le dohányzásról egy komplex program segítségével!



2008-óta segítek az embereknek a dohányzás abbahagyásában egy olyan módszerrel, amit saját magam és dohányzó családtagjaimon teszteltem le elsőként. Vallom, hogy igazából olyan terapeuta tud hiteles lenni, aki saját maga is megtapasztalta a több éve tartó dohányzás káros hatásait, a leszokást megnehezítő tényeket, szervezete ellenállását a „dohányzásmentes ” életre való átálláskor. Praxisom alatt többféle okból dohányzó embertípussal találkoztam. Voltak akik belső feszültségeik levezetésére , vannak akik unaloműzésre, vagy mentális fáradtság ellensúlyozására használják a cigarettát. Bármelyik típusba is tartozzunk, hamarosan rájövünk, nagyon is költséges és egészségellenes pótcselekvéshez ragaszkodunk.
A modern tudomány nagy segítségére lehet a káros szenvedély rabjainak, mert mellékhatás mentes könnyítést ajánl fel azok számára, akik a leszokás mellett döntenek. Az elektromágneses vagy más szóval frekvenciák hullámhosszán alapuló biorezonanciás terápia segítségével 80%-ban könnyített módon hagyják abba a füstölést a több éve vagy évtizede dohányzók.

Mi okozza a függőséget?
Bizonyára mindenki emlékszik élete legelső rágyújtására, ami elég kellemetlen volt, az ősi biológiai program, védekező mechanizmusa végett. A szervezett idegrendszere azonnal felismerte, hogy valami „mérgező” anyagot akarok ráerőltetni, ami ellen tiltakozott. Ez okozta a kellemetlen érzetet, amit eleinte rágyújtáskor éreztünk. A többszöri rágyújtással azonban, ezt a védekező mechanizmust felülírtuk. Ezzel egy időben beindul egy mesterséges program, ami fut mindaddig az idegrendszerben, amíg az onnan nincs „kitörölve, vagy felülírva. Ez a mesterséges program tesz függővé, ami kényszerítő erejű a mind többszöri dohányzásban.

Eljárás lényege:
Az egész eljárás a modern fizika törvényszerűségét használja fel, nincs benne semmiféle misztika. A tükörkép-hullámtan törvényszerűsége hatására a szervezetben eltárolt sok százmillió nikotin lenyomatát őrző „vízklaszterek” egyszerre felbomlanak. Több szinten támogatja a leszokást a fizikai szinteken, mivel az eljárás egy Ősi biológiai programot illeszt vissza a helyére, ami egy „mesterséges” programmal felül lett íródva.

Milyen módon tud segíteni?
A fél órás kezelési idő alatt a páciens a két tenyerében egy – egy orvosi fémből készült érzékelő, és egy talp érzékelőn keresztül összeköttetésbe kerül a műszerrel. A készülék memóriájába előre beleprogramozott (hivatalos, zárjeggyel ellátott dohány) megközelítőleg 100féle cigaretta információja van eltárolva dohánymozaik néven. A szervezet is információ szinten tárol mindent, amivel élete során csak egyszer is találkozik.

A két hullám vagy más néven frekvencia megegyezősége révén a szervezet idegrendszerében kódolt dohány információ és a készülék által felkínált jel találkozási pontján egyszerűen kioltja egymást.Ez pusztán fizika, és mint ilyen, hat a biológiára. Az eljárás teljesen veszélytelen, mivel a szervezetet terhelő diszharmonikus jelek kioltódnak. Már a kezelést követő néhány napon belül – a dohányos számára a legkritikusabb időben- a dohányos szervezete „nem emlékszik” hogy valaha dolga lett volna a nikotinnal.

A program másik nagy előnye, hogy a szervezetben lerakódott több száz „mérgező vegyület” semlegesítődik, így kiválasztódáskor nem okoz nagyobb feszültséget, drámai gyorsasággal csökken a nikotin szintje a szervezetben.
A kezelés után a szervezet öntisztuló hatásmechanizmusa aktiválódása végett az intenzíven felszabaduló méreganyagok kiválasztását elősegítjük salaktalanító teával, vagy szénsavmentes vízzel.

Fény Háza Alternatív Gyógyászat
9023 Győr Corvin utca 13

Bejelentkezés:

06-20-455-7072


Tünetmentesen Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18987382-1-08
Bankszámla: 59500203-11056256