Elérkezett VILÁGUNKBAN az a pillanat, amikor ha beteg vagy, magadra és ösztönös beleérzö képességedre számíthatsz! Érzed, hogy jól teszed ha előre informàlódsz a tüneteidröl, mert az orvosok nem sokat mondanak a lehetősègekről.

Eltűnődsz, s valljuk be joggal:

🤔, hogy miért nem a valódi problèmàval foglalkozik az egészsègügy ha egészséged megrendül? Miért nem tudnak az annyira nyílvânvaló “tünetekből” olvasva a megfelelő vizsgàlatot javasolni? Mert a vizsgàlati eredmények 80% - fars eredmèny, mellyel nem sokra mèsz Te sem, de az orvosod sem!!! Tudtad, hogy egy krónikus vèkonybèl, nyombél gyulladàst a vérvizsgàlat nem tud lokàlisan kimutatni? ( max a gyulladást jelző CRP érték megugrik) azonban hullhat a hajad, szárazsàg lép fel a testedben, az ízületi kenèsèrt felelős folyadèkok lassan felszívódnak, és az ízületeid is gyulladtak lesznek? Hogy a fejfàjàs vagy frusztráció mögött a tested toxinjainak vissza szivárgàsa húzódik? A mèrgező ki nem vàlasztott toxinok a vèrből eljutva a tested minden sejtjéhez, idegszàlàhoz negatív visszacsatolàsra kènyszeríti az immunológiàdat? ( allergiàs, túlérzékeny, autoimmun, ràkos degeneratív folyamatok)
Tudtad, hogy a puffadás vagy “szelessèg” oka màr a rágásnàl kezdődik, a kapkodva bekapott pàr falatnàl? ( amiláz nevű előemésztő enzim hiànya)
Tisztàban vagy vele, hogy a kellemetlen “gyomorszàjszagkevés gyomorsósav működèsről àrulkodó tünet? ( a reflux is ennek okaként lèp fel, és nem a sok gyomorsav vègett, mègis savlekötőket szedetnek az èrintettekkel🙃)
Feje tetejèn àll a gyógyítàs, fèlremagyaràzott üzletérdekelt egészségügy “próbàl” a segítsèg szàndékàval mèrgekkel beleavatkozni a test öngyógyító mechanizmusàba! Tehetik!!!
Mert a mai EMBER annyira nincs tisztàba a teste műkődèsèvel, szàndèkos tudatlanságtól és fèlreinformàlástól szenved, a kènyelem rabja, és persze....- nincs idő a fàjdalomra- szlogen! Bekapjuk a fàjdalom csillapítót és màr rohanhatok tovâbb.....

Mikor hallgatsz a tested csendes figyelmeztetésére,hogy nem jó NEKI/NEKED amit teszel magatokkal? Mivel tàplàlod, milyen módon, mikor pihenteted egy aktív nap utàn? Beiktatsz passzív pihenèst is? Amikor tested összeràndult izmai végre kilazulhatnak? Lelkedet és idegeidet mivel tàplàlod?
Érdemes a sajàt kezedbe venni az egészsèged, mert a TESTTUDATOD egyszer csak megelégeli a bànásmódot, és sztràjkba kezd! Jo ha tudsz olvasni ezekből a jelzèsekből, mert elsőkèzből és a tèvedès kockàzata nèlkül tudsz reagàlni! Hidd el nekem, sok időt nem hagy rà😌
Nem mondhatod a műtőasztalon, vagy egy szívroham utàn/ bocs én ezeket NEM TUDTAM🙁
Gyere velem, megtanítom neked Tested Jelzèseit, olvass belőlük és lèpj időben, ha mèg sokàig èlvezni szeretnêd a földi èleted!
Ismerd meg a genetikai sajátossàgaid, hajlamositàsaid, azokra tett vàlaszreakcióid!