ÖNGYÓGYÍTÁSRÓL - SPONTÁN GYÓGYULÁS megtapasztalásáról szól a BENNÜNK ÉLŐ ORVOS FELÉBRESZTÉSE című könyvem. 

A könyv a visszanyert EGÉSZSÉGRŐL, a TESTTUDATOS életvezetésről szól, mely ŐSZINTÉN ír a relytélyes és krónikus betegségek vizsgálati korlátairól, genetikai felépítésünkben kódolt betegséghajlamainkról, életünk első 7 évében rögzült lelki sérüléseinkről, melyek a későbbi életünkre nézve, kényszerítő erejű parancsként törekszik megvalósulásra. 

Egy óriási HIÁNYT PÓTLÓ könyvről van szó, melyre most MINDENNÉL nagyobb szükség van mint bármikor.

 A könyv tartalma érinti: Saját élettörténetemből is kiderül, hogy miként következett be spontán gyógyulás olyan súlyos krónikus betegségeimből, mint a mai orvosi nézőpont szerint gyógyíthatatlan fibromyalgia, lyme kór, autoimmun bőrbetegség, IBS - krónikus bèlgyulladás, màj-epeköves elváltozás okozta anyagcsere zavar, súlyos izületi panasz, és nem utolsó sorban egy nőgyógyászati rák. 

A szervezet milyen ÖNGYÓGYÍTÓ programmal képes helyreállítani a belső rendet, mely esélyt ad a spontán gyógyulás bekövetkeztére. 

Megtudható, hogy egyes mikroorganizmusok milyen TÍPUSÚ krónikus és rejtélyes betegségek belobbantói melyre nem is gondol az allopátiás orvoslás, és mivel nem gondol rájuk, nem is keresik ŐKET. 

Mi a teendő, ha a panaszoknak ellentmondó vizsgálati eredménnyel szembesülünk, illetve orvosi értelemben egészségesek vagyunk, de pocsékul érezzük magunkat a bőrünkbe?

 Egyes szervek fájdalommal, nyomásérzettel különleges tünetekkel jeleznek. Példàul a máj epeútjaiba szorult zsíros epekövek 30 krónikus betegség okozója, köztük a koleszterin emelkedés, keringési zavarok, nem gyógyuló bőrpanaszok, èlelmiszer intolerancia, hisztamin érzèkenység es sok màs tünet. 

A könyv megtanitja a vizuális diagnosztikán ( önmegfigyelésen) alapuló gócvizsgálatot. A testi tünetek alapjàn be lehet azonosítani a gócterhelt szervet, amelyikhez kotődik a panaszunk. 

ABBÓL ÉPÜL FEL A TESTÜNK, amit megeszünk, és amennyit hasznosítunk: A könyv segítséget nyújt a saját egyedi GENETIKAI ALKAT megismeréséhez. Ez azért fontos, mert meghatározza, hogy milyen egészségügyi kihívásoknak nézünk elébe, milyen lelki beállítódásra és életmódra, táplálkozásra, anyagcserére, méreganyag felhalmozódásra hajlunk leginkább. (levegős-érzékelés típus, tüzes-mozgásorientált típus, föld-táplálkozás orientált típusú egyén) 

Olvashatunk az abnormális-eltolódott emésztőrendszer mikroflóra rejtélyes tüneteket okozó hatásáról, mely külön-külön bevezet a szájmikroflóra felborulás okozta szájüregi panaszoktól kezdve, a nyelőcsőfelmaródás - refluxos tüneteken át, a gyomor, vékonybél, vastagbél mikrobiom sérülés okozta betegségtünetekig. 

Mitől alakul ki élelmi érzèkenység, és mi àllhat egy zsíranyagcsere, fehérje, szènhidràt anyagcsere zavar hàtterèben, milyen egészségügyi panaszokat okozhat ez a tipusú kombináció? 

ÚJDONSÁG! A könyv február 26 -tól kapható, nyomtatott és E-book formában. Bővebben; www.spontangyogyulas.hu ahol megrendelhető, és beleolvasási lehetőséget is biztosítok.