Alakformálás interferenciával vagy magnetoelektro-masszázzsal


TARTÓS FOGYÁS: SZENVEDÉS, KOPLALÁS, CSODASZEREK NÉLKÜL

A FOGYÁS TITKA
Ön az egyedi GENETIKAI programjának megfelelően táplálkozik?

· Ha túlsúllyal vagy emésztési problémákkal, esetleg inzulinrezisztenciával  is küzd, akkor nagy valószínűséggel nem.

Kevesen tudják, hogy a plusz kilók lerakódása nem csak ESZTÉTIKAI problémát von maga után. A gond a metabolizmus valamint a hormonháztartás felborulása miatt alakul ki, melyet generál a belső szervek körül lerakódott viszcerális zsír, és a látványosan megnövekedett zsírlerakódás.

A belső szervek körüli zsír lerakódás (zsigeri zsír) folyamatosan gyulladást keltő CRP-t azaz C reaktív fehérjét termeltet a szervezettel, ami krónikus gyulladásos betegségekhez vezet. Ez a gyulladásfaktor rizikót jelent minden olyan szervre nézve mely az anyagcsere szabályozásában vesz részt.

· a hasnyálmirigy ingadozó inzulinszintet produkál (időszakos falánkság,édesség utáni vágy)

· a bélrendszer elnyákosodik, elégtelenné válik a vitaminok ásványi anyagok felszívódása, megváltozik a bélflóra összetétele. Ez puffadáshoz, a bélimmunitás romlásához vezet.

· máj és epeműködésben zavar támad, a keletkező méreg anyagok mérgező toxinokat termelnek, csökkent enzim működés végett elégtelenné válik a táplálék hasznosulása

· a gyomor állandó irritációja fokozott gyulladással jár, nem tud megemésztődni az étel.


Amennyiben elhatározta, hogy szeretne egészségesebben élni és lefogyni, az elhatározást tett kövesse:

Első lépésként tanácsos tisztába kerülni, melyek azok az ételek, melyeket az ÖN szervezete nem tud hasznosítani. Mivel sem közömbösíteni sem elhasználni nem képes, ezért a szervek körül és testzsírként fogja tárolni. Ha sokszor fogyassza a meg nem emészthető ételfajtákat, a fentebb olvasható szervekben működési zavart okoz, mely elkerülhetetlenül hízáshoz vezet.


Élelmi anyagokra adott emésztési reakciómérés:

SALVIA mérőműszerrel vizsgáljuk az élelmi anyagokra adott emésztési választ, melyből biztonsággal megtudható, hogy, melyek azok az ételféleségek melyek az elhízást vagy tüneteket okozzák, és melyek azok, melyeket nyugodtan fogyaszthatja. A „tiltólistás ételeket” helyettesítjük az ÖN genetikájának megfelelő ételfajtákkal. A tesztelés fájdalommentes, a bőrfelület sértése nélküli NON INVAZÍV módszerrel történik, a vegetatív funkciók válaszreakcióján keresztül. (nagyban hasonlatos a kineziológia tesztelésnél adott izomválasz reakcióhoz, csak itt az idegrendszer adja a választ.)

Ára: 8.000 Ft


Táplálkozás fontossága:

Mivel nincs olyan eljárás, ami önmagában mindenhonnan egyszerre fogyasztana, csak és kizárólag az étkezés módosításával lehet IGAZI és MÉLYREHATÓ eredményt elérni. Azonban a módszerünk lényege, hogy tápláló, és genetikának megfelelő étellel, ízletes és édességkívánalmat is kielégítő jutalmazással tesszük változatossá a napi étkezést. A TITOK a kreatív konyhaművészetben és az ételek elkészítésének technikájában rejlik. Egyszerű, és megfizethető alapanyagokból kell minőségi ételt készíteni. A jutalom sem marad el, mert a szervezet átáll a megtisztulásra, az alapanyagcserében részt vevő szervek aktívabban dolgoznak. Megszűnik a jojó effektus, a falánkság, és az evés utáni álmosság. Az Ön alakja hétről hétre pozitív változásnak indul, már az első hónapban 1-2 konkrét ruhaméret csökkenéssel számolhat.

Életmód tanácsadás 4.500 Ft/óra

Ha gyorsítani szeretné a fogyást:

Elengedhetetlen, hogy a belső viszcerális zsír eltűnjön a szervek körül. A szervezet elsősorban zsigeri zsírból nyer energiát, így amíg onnan dolgozik, addig nem nagyon nyúl a külső zsírpárnákhoz. Ezt a folyamatot fokozni lehet zsíranyagcsere szabályozó és gyulladást csökkentő étrenddel.

NEM ZSÍRÉGETŐ CSODAKASZULÁKKAL!
Ajurvédikus alkati tanácsadásban és genetikájának megfelelő táplálkozási javaslatokkal segítjük a vágyott súlyának elérését.

Kombinált totális zsírbontás

Egy vérbőséget okozó speciális készítménnyel bekenjük a kezelni kívánt felületet, majd elektromasszázzsal fellazítjuk a kötőszövetben lerakódott salakanyagokat.

Az elektromasszázs eljárással az izmok feszességét, vérellátottságát javítjuk. Ebben az esetben háromszoros hatás összegződik egyben. A kezelőfejből akupunktúrás hatásnak megfelelő impulzusok hatnak a belső emésztésért felelős szervekre. A mágneses térerő fokozza a véráramlást, szó szerint aktiválja a méregtelenítést, nyirokkeringést, salakanyagok elvezetését. Az összehúzódásokat előidéző frekvenciák tornáztatják az ellustult izmokat.

A zsírsejtek fellazítását követően megkezdődik a problémás testtájék (ok) célzott formálása. A hasizom és comb belső karcsúsítását, feszesítését izom összehúzódásokat előidéző tappancsokkal érjük el. Terápiás célra illetve intenzív tornáztatásra alkalmas ez az elektroterápia, ezért az így végzett "izommunka" természetes és valódi, attól függetlenül, hogy pihen a vendég.

A kezelés alkalmanként 45 percet vesz igénybe, mely kellemes, pihentető relaxációval is felér.

Ára: 5.000 Ft/alkalom / 5 alkalmas bérlet 22.500 Ft


Totális nyiroktisztítás mágneses mikro masszázs technológiával

Az egész testen dolgozunk lábtól a derék majd felsőtest felé. A háromszoros hatással bíró kezelőfej segítségével a test ENERGETIKAI-MERIDIÁN vonalán végighaladva az egész nyirokrendszerre gyakorolunk pozitív hatást. A nyirokrendszernek nincs önálló nyirokmozgást segítő rendszere, ezt a feladatot az izmok összehangolt munkája látja el. A kezelés alatt olyan izomcsoportok is dolgoznak, melyeket akaratlagos mozgatással sem tudunk mindenhol megmozgatni egyenes következményeként az egész test ödémája (víz visszatartása) csökken, a nyirokrendszer hatékonyan megtisztul, ez visszaadja a bőr feszességét, megszűntetve a narancsbőrt.

Ára: 6.000 Ft / alkalom Bérletár: 5 alkalom 25.000 Ft


Nyiroktisztítás, narancsbőr kezelés testtájékonként.

Ugyanazzal a mikro masszázs technológiával végezzük, mint a totális nyirokmasszázst, csak ebben az esetben célzottan végezzük a problémás testrészen. Ez lehet a hátsó comb és fenék része, comb és térdek belső fele, a hasfal, vagy karok.

Ára: 3.500 Ft/alkalom

5. alkalomra szóló bérlet: 15.000 Ft


Aranyszabályok:

Javasoljuk, hogy a kezelések ideje alatt és után az eredmény megtartása érdekében tartsa be a tanácsokat. A hatékonyság érdekében válassza a minimum 5-10 alkalmas kúrát, melyet heti 2-3 alkalommal egymásra épülő kezeléssorozat követ. Csak a rendszerességgel végzett program hozhatja meg az elvárt eredményt.

Fontos a napi 3 liter salaktalanító teakeverék vagy tisztított víz fogyasztása, de csak étkezések után 20 perccel. Elősegíti a kezelések alatt fellazított salak és nyirokfolyadék kiürülését, támogatja a fogyást. Folyadék nélkül lelassul az emésztés. Este 6 óra után ne egyen szénhidrátot, cukros ételeket, aszalvány és édes gyümölcsöket, mert ekkor már lelassul az anyagcsere, és a szervezet minden falatot duplán elraktároz.

A tanácsadáson átadott élelmek listája fogyaszthatóak bármilyen napszakban.

TILOS naponta mérlegre állni, sőt a mérleget 3 hónapra felejtsük el. A ruhaméret csökkenése lesz a döntő.

Lássuk magunkat gondolatban olyannak, amilyenné válni szeretnénk!


Bejelentkezés: 06 20 455 7072

Győr. Lehel utca 15. FényHáza

Telefon: 06-96-335-308

www.tunetmentesen.hu

fenyhaza-gyogyaszat.blogspot.com