Vegetatív funkciós egészségállapot mérés

Vegetatív funkciós egészségállapot mérés
(egész test)


Vegetatív Tesztelés - góc kutatás ellenállás méréssel:

A hagyományos KÍNAI és NYUGATI orvoslás ötvöződéséből keletkező sokoldalú diagnosztikai eljárás a ma rövidített elnevezésű VEGA teszt. Ennek az eljárásnak a segítségével fájdalommentesen lehet gyors következtetéseket levonni a szervezetet terhelő élő és élettelen anyagok jelenlétéről, illetve az esetleges funkcionális zavar okairól. A VOLL doktor elvén működő SALVIA mérőműszer, megbízható segítséget nyújt a terapeutának, hogy a tenyér egy vegetatív pontján a bőr ellenállása alapján meghatározzon a szervezet számára terhelő anyagokat, szervi működés zavart, esetlegesen megbúvó régi fertőzések maradványát (gócait), toxinok káros jelenlétét.

Az eljárás a vegetatív idegrendszer megbízhatóságát hívja segítségül, ugyanis úgy viselkedik, mint egy nagy tároló lemez. Irányít minden élettani funkciót, ellenőrzése alatt tartja, és természetesen tárolja a „merevlemezen” lévő adatokat. Egyszerűen szemléltetve, általa lehívhatóak azok az adatok, melyek nagy segítségére lehetnek a páciensnek a problémája felderítésében.
(A tenyér egy vegetatív akupresszúrás pontján történik a mérés, amely azonnali megbízható információt közöl a 100%-os értékhez viszonyítva)

Azonban, hogy ez a fantasztikusan egyszerű mégis sokoldalú diagnosztikai eljárás valóban megbízható forrás legyen a betegségek feltérképezésében, és megfelelő prevenció alkalmazásában,a terapeutának támaszkodnia kell a hagyományos KÍNAI orvoslás alapjaira, a meridiánok (energiapályák)ismeretére és energetikai szerepére, az 5 őselem körforgásának fontosságára.

A tesztelést követően kiválaszthatóak azok a készítmények, táplálék kiegészítők, gyógynövénycseppek, melyek támogatják a szervezet irányított salaktalanítását, immunerősítését, stabilizálását.

Ár: 
Salvia mérőműszeres TELJESKÖRŰ állapotfelmérés 18.000 Ft
Salvia mérőműszeres időszakos ellenőrzés 15 000Ft

A teszt kiértékelését követően a gyógyulás elősegítése érdekében ajánlom a Bennünk élő orvos felébresztése című könyvemet, melyből minden ÖNT érdeklő kérdésére MEGKAPJA A VÁLASZT.
6990 FT