Nikotin - Stop - Az eljárás lényege

Nikotin - Stop


Az eljárás lényege:

A készülék 2x15 perces előre beprogramozott terápiát nyújt a leszokni vágyóknak. A készülékbe kódolt dohányfrekvenciák  a készüléken áthaladva fordított (inverz) tükörkép formában jutnak vissza a szervezetbe, ahol a hullám tan törvényszerűségének köszönhetően a két hullám találkozásakor kioltja egymást. Szinte azonnali "törlést"okozva az "agy emléktárának" azon szegmensében, ahol rögzült a nikotin információja.  Kezelés után a szervezet úgy viszonyul a dohányhoz, mintha soha lett volna dolga vele.

A kezelés utolsó 15 perce a méreganyagok közömbösítéséről szól, ami a mentális feszültség csökkenését eredményezi.

Az eljárás veszélytelen és káros hatásoktól mentes, mivel a szervezetet terhelő diszharmonikus jelek kioltódnak, ezzel is támogatva a szervezet öntisztulási képességét. 

Eredményessége nem függ a dohányzással eltöltött évek számától, akár több évtizede fennálló függőség megszüntetésében.

A módszer lényege, hogy semmilyen kellemetlenséggel nem jár, nem igényel testen belüli beavatkozást, alkalmazása kellemes körülmények között.

1. Szükséges-e valamilyen kivizsgálás a készülék használata előtt?
Nem. Bárki igénybe veheti, akinél nem áll fenn ellenjavallat. (pl. epilepszia, szívritmus szabályozó készülék, terhesség)

2. Lehet-e a kezelés mellett gyógyszert szedni?
Lehet, mivel nincs kereszthatás, a készülék biofizikai szinten hatásos, míg a gyógyszerek biokémiai szinten hatnak. Az eljárás NON INVAZÍV, azaz csak felülírja a megfelelő információt, hogy a szervezet behozhassa energetikai lemaradását.

3. Félig elszívott cigarettát vinni kell?
Nem, mert a készülék nem igényli. (tartalmazza az összes ma kapható dohány frekvenciáját)

4. Lelkileg könnyen befolyásolható egyének is sikerrel alkalmazhatják?
Az érzelmileg instabil egyéneknek ráerősítésként dr. Edward Bach esszenciáiból személyre szabottan állítunk össze olyan információtartalommal bíró készítményt, amely a függőség kialakulásában fő szerepet játszó érzelmekre, és gondolkodásra hat.