Testkezelés egyénre szabva

Masszázs terápiák egyénre szabva:

SHIATSU MASSZÁZS, NYIROK DRENÁZS/KERINGETÉS, TEST/TALP/FÜL AKUPRESSZÚRA, GUMIKÖPÖLY-AKUPRESSZÚRA, THAI LÁBSZÁR MASSZÁZS, FOGYASZTÓ ALAKFORMÁLÓ/FESZESITŐ MASSZÁZS


Személyes konzultáció, állapotfelmérés INGYENES!(inak –izmok statikus feszességének manuális vizsgálata, terápiás javaslat átbeszélése)


RELAX testfrissítés

A RELAX testlazító kezelés a stresszből eredő izomfeszültség oldására alkalmas eljárás. A terapeuta a feszültség alatt lévő izmokat kilazítja, a szövetek vérkeringése azonnal javul, ezáltal a zsibbadás, elégtelen oxigénszállításból eredő fejfájás, nyaki és vállfájdalom elmúlhat. Fájó kéz, kar, könyök, váll bekötöttség a letapadt és elsavasodott izmok elégtelen vérkeringéséből ered. A páciens minden esetben jelezze, hogy milyen intenzitással és melyik testtájék igényel kiemelt figyelmet. Eredmény: ellazultság, jó közérzet, kiváló mikro keringés.
1 órás 5000Ft / 5 alkalmas bérlet 20 000Ft

Shiatsu:

Komplex masszázskombináción alapuló eljárás, mely az egész test ENERGETIKAI, VÉRKERINGÉS, valamint NYIROKKERINGÉSÉT veszi célba. A kezelés 60  percig könnyed ruházatban a földre terített masszázs matracon történik, először hason, majd háton fekve. A kimozgatást követően, nyomó-húzó mozdulatokkal a blokkokat oldjuk, az izmok nyújthatóságát biztosítjuk, hogy a porckrongok körüli izmok ne legyenek statikus feszesség alatt. A test akupresszúrás pontjaiban érzékelhető változások jelzik, hogy éppen energiahiány, energiatöbblet, gyulladás, vagy pangás, esetleg alulműködés, okozza a rendellenes működést az adott szervben, szövetben, vagy izomban. A terapeuta a tenyerével a szükséges nyomó, húzó, csavaró mozdulattal beindítja a MERIDIÁNOKBAN (energia rendszer) keringő áramlatot, hogy az impulzusok akadály nélkül továbbítódjanak az idegpályákhoz, izmokhoz, szervekhez. Erről a masszázsról elmondható, hogy az egészség helyreállítását célzottan, míg, az orvosi kezelések kiegészítő terápiájaként növeli a kezelés hatékonyságát.

Terápiás alkalmazása kezelés sorozatban a leghatékonyabb.
1 alkalom:4000Ft 5 alkalmas bérlet: 17500Ft

Nyirok Drenázs : Pangó nyirokfolyadék elmozgatása lágy simító mozdulatokkal

Ez a kezelés a pangó nyirokkeringést veszi célba, melynek oka a mozgásszegény életmód, túl sok fehérjebevitel, anyagcserezavarok, vese problémák méregegyensúly felborulása.
 Tünetei egyértelműek: ödémásodásra való hajlam, túlsúly, narancsbőr lerakódás testtájanként, zsírcsomók megjelenése, furunkulusok, tályogképződések, mellfeszülés, nyirokcsomók fájdalmas feszülése, lágyrészi nyirokcsomók megnagyobbodása, bursák ,-nyáktömlők telitettsége.
A pangó savas nyirokváladék szó szerint nem tud kicserélődni, így az visszamérgezi a testet, egyéb tüneteket, és immunrendszeri problémákat okozva. Lágy, simító mozdulatokkal először beindítjuk a nyirokáramlást, majd a befogadásra kész nyirokerekbe belevezetjük a besűrűsödött nyirokfolyadékot.
Igénytől függően választjuk meg, a masszázshoz szükséges olajat/krémet. Egyéni érzékenységet jelezni kell, a hatóanyag allergén reakciók kizárása végett.
Kezelést követően sok vizet, (alkohol, kávé, cukrozott üdítőital fogyasztása nem javasolt) kell fogyasztani. A méreganyagokkal dús nyirok a vesén, és a verejtékmirigyeken keresztül távozik, ezért minden izzadással járó terhelés (kocogás, erős séta, kondicionáló mozgás, szauna) kezelést követően ajánlott. Már az első kezelést követően erősen szúrós szagú savas, bőséges vizelet és testváladék ürül. Ez a beindult nyirokkeringés egyértelmű visszajelzője .

Terápiás időtartam: 60-70 perc/ kezelés. 1 alkalom: 5000Ft
5. alkalom: 22500Ft.

THAI lábszármasszázs: Alsó végtagi zsibbadás, elégtelen vérkeringés, lábszár-ödéma esetére
A lábszár és boka tehermentesítése kényelmesen ülő pozicióban lágy nyomó, simító mozdulatokkal történik. A terapeuta először felméri az alsó lábszár vérkeringési, és nyirokáramlási helyzetét, majd a probléma helyzetétől függően gyakorolja a Thai masszázst. Aromaterápiás olajos bedörzsöléssel, a láb fő nyirokútvonalainak stimulálásával javítjuk az alsó lábszár keringését. Eltűnik az ödéma, a keletkezett vérbőség hatására javul a szövetek mikro keringése, így a lábszár betegségek gyorsabban gyógyulnak, vagy elkerülhetőek. A női és férfi nemi szervek, az altest, és medence reflexzónái megtalálhatóak a boka környékén, amikor ezeken a területeken fájdalom, vagy érzékenység mutatkozik, adott szervekben gyulladás, vagy pangó energia feszül. Megszűntetése mielőbb célszerű, így a terápia hatékony segítséget nyújthat a meddőség, nőgyógyászati gondok, férfi nemi szervek vérkeringés fokozására, prosztata megnagyobbodás, vizelési zavarok alternatív kezelésében.

1 alkalom: 50 perc/3000Ft
5 alkalmas bérlet 15000Ft/ + reflexzónás talpmasszázs 1 alkalom


Akupresszúra terápia:

A terapeuta az első konzultáción felméri a problémára leginkább hatékony eljárást, és egyéni igényekhez igazítva alkalmazza a fül/kéz/test/hát reflexzónás pontjain a kezelést. A reflexzónás pontok stimulációja testtájék függő, így a például a fülön található szervzónákra mágnes gyöngyöket rögzítünk, melyeknek hatékonyságát fokozni lehet, az időközönkénti masszírozással.

fogyókúra megtámogatására, éhségérzet csökkentésre
dohányzás, italozási függőség felszámolásának megtámogatására
fájdalom csillapításra, gyulladáscsökkentésre
máj, lép, epe működés fokozására
ismételt vese, hólyaghurut, kismedencei gyulladás mérséklésére
immunerősítésre

Test/Kéz/reflexológia:

Elektro-impulzus géppel, szükség esetén gumiköpöllyel, illetve kézzel történő reflexmasszázs a test finomenergetikai rendszerén keresztül aktiválja a szervek és idegpályáik közötti összeköttetést. E nélkül az összeköttetés nélkül nem beszélhetünk egészségről, és annak helyreállításáról. Van, hogy a test helyreállító, öngyógyító rendszere olyan súlyosan sérült, hogy nem képes a sejtszintű regenerációra, így rá kell segíteni egyéb TERMÉSZETES gyógymódokkal, eljárásokkal, készítményekkel. A konzultáción alternatív tanácsokkal látjuk el, a mielőbbi gyógyulását illetően.

Kombinált reflexológiás kezelés javasolt minden olyan esetben, amikor krónikus probléma áll a háttérben.

meddőség, petevezeték elzáródás, hormonális eltérések
férfi nemi hormonok eltolódása, ivarszervi gyulladások
reuma, köszvény, porckorong elfajulás
Nyirokkeringési zavarok, mirigyek gyulladása
pajzsmirigy alul, illetve túlműködés
Fejfájás, vérnyomás zavarok, nyaki vérkeringési elégtelenség
visszatérő fertőzések, immunitásgyengülés
emésztőrendszer működési, enzimhiány, felszívódási zavarok

Terápia 60 perces kezelésben/ 4500Ft
5 alkalom: 20 000Ft + 1 ajándék kézmasszázs

Bejelentkezés: 
fenyhaza-gyogyaszat.blogspot.com
Facebook: fenyhaza alternatív gyógyászat és oktatás


Terapeuta: 06-70 534-3762 Babályné Marika