Arcbőr fiatalítás gépi eljárásokkal mesterfokon

Arckontúr javítás-feltöltés KOMBINÁLT gépi eljárásokkal.....
Profi szakértelemmel várjuk kedves szépülni vágyó Női-Férfi vendégeinket!

                                                    Ez a kép rólam készült 2016 01 27-én.

Rendszeres hagyományos kozmetikai kezelésekkel próbáltam a bőrömet ápolni. (gőzölést követő nyomkodásos arctisztítás, pakolások, bőrfiatalító krémek bemasszírozása,stb)
Az arcom nem lett teltebb, a mély ráncok sem halványodtak, a mimikai ráncok és a bőröm megereszkedése cseppet sem javult.Az arcbőröm pedig a hagyományos kozmetikai kezelés után két héttel már fakó-száraz, rugalmatlan volt. A felszínén cseppet sem hamvas bőrszínnel.Megelégeltem ezt a cseppet sem szívderítő állapotot, Mivel felettébb hiú hölgy vagyok, aki 40 felett még inkább törekszik a szép kinézetre, így lépésre szántam el magam. Lecseréltem a hagyományos kozmetikázást egy KOMPLEX SZÉPÍTŐ ELJÁRÁSRA, melyet ma már nem csak magamon alkalmazok.

Íme az eredmény! :)

                                                         Ez a fotó 2016 02 27-én készült

A látvány önmagáért beszél.... Az eljárás a következő volt:

TERMÉSZETES összetevőket tartalmazó készítményekre váltottam, nagy hangsúlyt helyezve a bőr öregedés gátló tulajdonságaira. Kulcs fontossággal bírt a készítmények kiválasztásánál, hogy a termék mentes legyen a szilikontól, kőolajszármazékoktól, és vegyileg előállított mesterséges anyagoktól. A DNS telomerek pusztulása (sejtöregedést szabályozó élettani mechanizmus) jelentősen meghatározza, a bőrünk de az egész testünk kinézetét, így a termék rendelkezzen ezzel a molekula aktiváló tulajdonsággal. A kozmetikai kezelésekre alkalmazott természetes összetevőket tartalmazó készítmény rendelkezik a sejtmegújító, sejtlégzést és sejtanyagcserét aktiváló tulajdonságokkal, reaktiválja a bőr legfőbb alkotó elemeit, a sejtek újraképződését, szemmel láthatóan csökkenti a bőr öregedését.1.lépés.

Ultrahangos/vízpermetes/bőrradírozó mély tisztító kezelés

Ez az eljárás szó szerint mint egy nagy nyomású vízpermet kimossa a bőr pórusaiba rekedt port és egyéb lerakódásokat. Az ULTRAHANG milliónyi hullámával kirezegteti a bőr redőiből a szennyet, melyet folyamatosan tisztítottam a vizes vattával. Elképesztő a látvány, hogy a mindennapos arctejes tisztítás és mosakodás mellett, mennyi méreganyag távolítható el ezzel a mélyreható bőr tisztító eljárással.Amikor a tisztítás befejeződött, vissza kellett táplálni a bőrt egy tápláló tonizáló permettel, mely magas mikrotápanyag lévén felkészíti és hidratálja a bőrfelszínt.
Kovaföldes permettel helyreállítjuk a bőr radioaktív egyensúlyát. Az aluminimum szilikát komplex keveréke, vas, megnézium, kalcium, alkálioxidok, titán-anhidrit, oligoelemek kitűnő nedvszívó, fertőtelnítő, baktérium, vírusölő, hegképző, remitalizáló tulajdonságokkal bírnak.
Ebből az eljárásból is látható, hogy a bőrfelszínt alkotó felhámsejteket ki kell méregteleníteni ahhoz, hogy újra lehessen tölteni mindenféle finomsággal:) Már ekkor tapinthatóan ruganyos és hidratált a bőr, illatos, és üdén tisztának hat a bőrfelszín. A kezeléssel azonnal visszanyeri a bőr a hidratáltságát, mely azért fontos, hogy az előzőleg vízhiányos rugalmatlan bőr természetesen tudjon méregtelenítődni.

2.lépés
Ultrahangos / Lökéshullám terápia

A hialuronsavas bőrfeltöltő ultrahangos kezeléssel szó szerint a vízzáró réteg alá dolgozunk.A hialuronsav egyensúlyban tartja a bőr víz készletét, ez egyébként a bőr legfontosabb vízraktározója. Mennyiségének növelésével emelkedik a CERAMID szintézis, természetes úton stimulálja a fehérjeszintézist. Természetes olajokat tartalmazó ULTRAHANGOS bevitelre alkalmas készítménnyel bőrlágyítást végzünk. A hatóanyagok között számottevő az avokádó, szkvalén, sheavaj biomimetikus összetevői, mely bőrfeszesítő fitoszterolokat, alapvető zsírsavakat, ceramidokat tartalmaz.


3.lépés

Radiofrekvenciás bőrfeltöltő kezelés, mely hőt generál a bőr kollagénrostos szerkezetében, így növeli azok termelődését, és feltöltődését. A bőr felszín alulról felfelé töltődik, a TriPollar RF energiája mélyen az irharétegben összpontosul, hatékony és hosszan tartó ránctalanítást biztosítva. Alkalmas régi pattanásos hegek   feltöltésére is.
A száj és szem körüli barázdák és mimikai ráncok az arc teltségével párhuzamosan halványodnak.
Az arc kontúrjai összességében teltebbnek hatnak, a bőr felszín rugalmasabb, selymesebb tapintásúvá válik.

A kezelések időtartamára más fajtájú krémet nem tanácsolunk használni, mivel befolyásolja a kezelés hatékonyságát. A kezelések 24-48 órás időtartamig hatnak, így a bőrt ne tegyük ki erős UV sugárzásnak, szoláriumozásnak, újabb kozmetikai kezeléseknek, nyomkodásnak.

Kombinált kezelés díja: 1 alkalom: 7000Ft + ingyenes konzultáció
5 alkalmas bérlet: 30 000Ft